dimarts, 21 d’abril del 2020

INFANTIL 2 ANYS: DIA 22 D'ABRIL 2020

HOLA XICS I XIQUES!!



Com esteu? Segur que genial!! no us podeu imaginar les ganes que tinc de vore-vos i jugar amb vosaltres a la meua classe. Però  com ara no pot ser, la mestra Silvia us envia uns jocs perquè pugau jugar amb els papis, les mamis i tota la familia.

Preparats? és l'hora de fer MUSICAAAA!! Enrecordeu-se. Quan fem "lalala" ballem, i a la lletra de la cançó, ens sentem i fem palmes!!


Us enrecordaveu d'aquesta cançó?? estic segura de que SI

Avui, com és el primer dia de classe virtual, anem a recordar cançons que feiem a classe. Quan tornem jugarem de nou a la meua classe i tocarem tots els instruments... Ànim que de seguida estem junts!



Anem a continuar... I si ballem eixa cançó que diu... SI VAIG A POC A POC... i després correm?

Vosaltres l'heu d'ensenyar als papis que ells no saben a que juguem!!

Preparats?? Anem...


(Aquest video no te imatge, els xiquets no solen mirar la pantalla, caminen com a tortugues gatejant i corren ràpid com a cavalls, els pares també han de correr!!!)

I com aquestos dies plou un poquet... Recordeu a qui li agradava la pluja? una cançó que deia: SOC UN BOLET...


(A classe quan diu "ximxibiribirim" el xiquets toquen els cascavells, a casa qui tinga pot sacsejar un sonall (sonajero de bebé) per tal d'acompanyar la cançó o fer palmes. Intentem tocar i parar per treballar les frases musicals i el so i el silenci, podeu probar...)

Ara anem a jugar al joc de les ESTÀTUES... quan hi ha música ballem i quan no, doncs... sóm estatues i no podem, sóm ESTÀTUES.


Us ha agradat? a que és divertida aquesta cançó? Repetiu-la quan esteu avorrits i de seguida us posareu contents!!

ALTRES ACTIVITATS QUE FEM A CLASSE I PODEU FER A CASA:

1. BARALLES DE SO I SILENCI:

Podeu dibuixar en diferents fulls el signe del silenci, i altres del signe de so, feu com una baralla i els xiquets han de tocar en palmes, tambors, o instruments que tingau a casa segons aparega so o silenci... veureu si es fixen, ell ja ho han treballat i així estan atents a vore que ve després. A ells els ix molt bé!


2.- EL JOC DEL ROBOT:

A classe toquem amb un pandero, i els xiquets són robots. El pandero són les piles del robot; si no sona, el robot no te piles o bateria i s'ha de apagar i no es pot moure, piles noves (tocar rapidament el pandero): el robot corre, piles velles (tocar lentament) el robot camina lent. Als xiquets els encanta.

En lloc d'un pandero podeu utilitzar qualsevol cosa que faça soroll, una olla de casa, la taula del menjador,.... Imaginació al poder!.

I després de totes aquestes activitats, podeu acabar l'estoneta de classe de música amb la cançó ELS MASSATGES de Dàmaris Gelabert. Es tracta de dibuixar a l'esquena del xiquet i fer els moviments que ixen al video. Veureu que divertit és!




I això és tot per avuí. Espere que feu un ratet de música a casa i que ho passeu d'allò més bé.

El proper dia us torne a enviar altra classe divertida...Vos envie un bes moooolt gran!!



Ahhh! i em podeu enviar fotos jugant amb la música, o videos ballant o el que vulgueu al meu correu: silvia.ceipblasco@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada